Det är helt vansinnigt hur mycket skräp man släpar runt på. Land och rike runt, och ändå ligger det bara i lådor eller är intryckta i skåp! Nu har vi nog snart rensat ut allt som inte ska behållas och det blev ett fullsmockat släp till sopstationen och säkert 10 kartonger och nog lika många sopsäckar/ikeapåsar till Stadsmissionen. Det är befriande! Det skulle vara intressant att veta hur otroligt mycket pengar vi genom åren har spenderat på att köpa på oss all denna skräp som vi nu slängt eller gett bort… skönt att få bort det i alla fall.

Nya lägenheten är färdigtapetserad i morgon och jag hoppas att golvläggaren hinner komma, och på söndag ska den gamla vara tömd. Då firar vi genom att åka på spa i Varberg eftersom min kära mor fyller år på måndag, och det bästa med hela flytten är att vi inte ska städa lägenheten själva – HURRA!!!! Slippa stress- och ångestmomentet nummer 1 :)

En rolig notis på tal om mammas analkande födelsedag. Vi har en granne ovanför som är väldigt gullig, en tant på 70-something som man ofta småpratar med i trapphuset och liknande. Idag hade mamma mött henne i trapphuset och berättat att vi skulle flytta för ”dottern har hittat en mindre lägenhet…” varpå hon svarar:
– Dottern??? Jag trodde ni var systrar!
Ska tilläggas att det inte är första gången utan snarare bara första gången i år vi får höra att vi är systrar, haha… undra hur länge det ska hålla i sig? Och ifall det är jag som ser gammal ut, eller mamma som har ett ungdomligt utseende? ;-)

fc7f6ea4634711e2b82c22000a1fbca3_7

Carmen hänger med oss. Hittade hennes gamla vinterjacka… haha!! Inte uppskattad :)
0f7a431e64b311e296ca22000a9f0a36_7

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *