TAPET

Beslutsångest. Jag tänkte gå lite såkallat wild and crazy i hallen & köket då de är små rum och tål mönster och färg, medan vardagsrum och sovrum sparas vitt. Men att välja är en jävla djungel… nu tittar jag främst till hallen.

boheme IMG_9308 karlslund 2922 lace 1353 pippp Scandinavian Designer 2743

Hmm hmm hmmm. Jag har i flera år varit inne på en färgsprakande tapet från Pip där det händer mycket, jag älskar tapeten med fjärilar från Mimou och den känns som ett bra genomgående tema då den har en vit grund, sen är jag inne mycket på Borås Boheme (översta) men jag vet inte om jag vill ha blommigt. Och den rosa Lace från Borås är också fin men det händer inte så mycket som jag velat på den…

Vad jag dessutom har i åtanke, är att jag har ett silverfärgat litet hallbord som ska matcha in, och där är t ex sista tapeten helt utesluten! Livet är allt bra jobbigt ibland.

Leave a Comment

Filed under Hem & inredning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *