MATCH POINT

Ikväll kände jag för att se en riktigt bra film, men sånt kan man ju inte veta i förväg. Valet föll slumpmässigt på Match Point som jag inte hade ett dugg höga tankar om (ja, förutom Scarletts vackra nuna) då det är Woody Allen som står bakom den, men herregud vad jag motbevisades! Så kul då man överraskas och får se en film man tycker är bra från början till slut, jag som annars brukar lägga märke till småsaker att störa mig på. Nervkittlande nagelbitare som gör en både arg, hoppfull & förvirrad. Se den!

(jag försöker ändra mina filmtittarvanor till det bättre, så förbered er på eventuellt mycket film framöver… måste ju göra min arbetsgivarenöjd någon gång!)

2 Comments

Filed under Film & böcker

2 Responses to MATCH POINT

  1. Jacob

    Snälla Linnea.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *