3 DECEMBER

Idag kom äntligen snön. Ja, faktiskt! Jag har inte alls längtat men när jag vaknade upp idag och tyckte att det var ovanligt ljust och sen drog upp persiennerna så kändes det ganska mysigt.

Jag försöker göra något juligt varje dag för att den annars så frånvarande julkänslan ska infinna sig. Hittills har jag inte kommit så väldigt långt eftersom det krävs en heldag för mig att gå ner i förrådet och leta upp julpyntet, men jag jobbar med det lilla jag har så länge! Synd att julstäd också inkluderar för julkänslan… extra mycket då mamma kommer hit nästa vecka…


När jag inte kollar på 21 år gamla och traditionsenliga Sunes Jul (nog den enda faktiska tradition förutom julafton som någonsin existerat i vår familj, haha) så spelar jag min jullista på Spotify som finns här!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *