COLDPLAYFILM

Nu är det klart att även här i Sverige på exempelvis Bergakungen så kommer de visa Coldplays livefilm! Den 13 november är det dags. Åh, kommer bli så grymt! Tyvärr har jag ingen här som vill gå med mig så jag får gå ensam, men vadå. Kan jag åka till Köpenhamn och gå på konsert själv kan jag nog gå på bio en kväll, haha… filmen visas endast en kväll på några få utvalda biografer i Sverige och jag kan givetvis starkt rekommendera alla att gå och kolla för att få en aning om vilken SJUK upplevelse det är och hur älskvärt det verkligen är med Coldplay.

Jag förstår egentligen inte den här biogrejen att man alltid ”måste” ha med sig någon? Det är ju bara en stund innan samt efteråt man pratar, under själva filmen sitter man ju tyst och kollar. Varför är det då så viktigt att inte gå själv? Knepigt!

See you there or be square då.

Leave a Comment

Filed under Coldplaying

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *