FULLMOON

Igår kom dagen igen. Den 27 oktober 2010 somnade min moster in. Hon älskade månen. Igår på 2-årsdagen lyste fullmånen starkt. Jag tänker alltid på min moster så fort jag ser månen men igår var det speciellt då det var en sån fullmåne… det är bara väldigt tråkigt att inte kunna ringa och fråga om hon tittar på månen som jag brukade göra då hon levde.

Saknar henne väldigt mycket och de varma minne jag har av henne är lika starkt som om det var igår jag träffade henne sist ♥

2 Comments

Filed under Allmänt

2 Responses to FULLMOON

  1. lokkan

    Årsdagarna får det att svida sådär lite extra i själen, trots att det allt jämt svider inombords.
    Skrämmande, men sant.
    Hat på döden, den är nästan – alltjämt orättvis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *