HAPPY BIRTHDAY MX

För 1 år sedan kom Mylo Xyloto. Happy birthday

I början av året skrev en kille till mig på Coldplaying, han skulle åka runt hela Europa ensam och gå på 16 konserter. Helt vansinnigt. Jag tänkte inte mycket mer på det, men på vandrarhemmet i Köpenhamn såg jag en kille i full MX-mundering och det visade sig i efterhand vara han, jäklar att jag inte bondade med honom då, vi var båda två Coldplayers som bodde ensamma på samma vandrarhem för samma syfte – se Coldplay! Skillnaden är att han ägnat hela denna sommaren åt Coldplaykonserter, jag vill knappt veta hur mycket han spenderat… men oj vilka upplevelser han måste ha haft!

Den här killen har alltså vigt sitt liv åt Coldplay och i år varit på 16 konserter runt om i hela Europa. Han har varit med om en sån vansinnig resa och jag beundrar och avundas honom verkligen, en otroligt inspirerande kille! Till råga på allt har han självklart fått träffa Coldplay personligen… Han är seriöst en av mina idoler. Kolla in den här videon.

Han la till mig på FB för någon dag sedan, bara en parantes, haha :)

Leave a Comment

Filed under Coldplaying

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *