XOXO, GOSSIP GIRL

Om gudarna visste vad jag längtat efter den här dagen. Sprang typ hem från jobbet i förmiddags, betedde mig som en kåt 14-åring påväg att förlora oskulden. Startar upp datorn, in på Piratebay, hitta åt Gossip Girl S06E01. Och hörni, spoilervarning nu! Sluta läs om ni inte vill veta. Första scenen med Chuck & Blair, jag lovar att jag satt och glädjetjöt, typ klappade händerna. Spolade tillbaks och kollade flera gånger, hahaha. Serenas kille, riktigt läcker. Dan, snygg och nästan varning på att vara hetare än Chuck. Georgina, kan hon inte bara dö. Detta är alltså den sista säsongen och jag njuter av varenda scen, varje replik, varje minut kommande tisdagar…

Sa jag förresten att jag har pratat med Ed Westwick på KiK? Jag höll på att få en hjärtinfarkt då han svarade…

Leave a Comment

Filed under Film & böcker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *