SPOTTA UR SIG FÖRDOMSFULL SANNING

Rensar min externa och hittade en text som jag fann väldigt sanningsenlig men också humoristisk. Ta inte illa upp om ni inte känner att ni måste, det är inget personligt till någon ;)

Ibland blir jag rädd när det dyker upp mörka tankar som ”men kanske man ska flytta till norrland ändå…”

NEJ! För i helvete, NEJ! Jag ser hur Lyckselebor förtärs och inte gör ett skit av sina drömmar. De vågar inte, kan inte, vill inte, gör det inte. De bara sitter där och stannar. Ingenting förändras. Man kanske blir äldre men på ett sätt går det bara runt i samma runda ring.

Man utbildar sig till USK sen sitter man och klagar på att det inte finns några jobb. Hittar sig en karl som blir fetare, skalligare och fulare för varje år som går, tänderna blir gula av lössnusen och äckliga magen fet han jobbar med nåt som innehåller fordon men inte fan är han någon sexig bilförsäljare med charm och glimten i ögat, snarare svettig lastbilschaffis. Sedan den där förbannade zumban som jag får hjärnblödning på för att alla smygfeta brudar är så besatta av denna dans som om det vore den enda träningsform som finns och helt outstanding men let me tell you one thing det kommer fasen inte hjälpa dig till nån Victorias Secretkropp så länge din husmanskost dryper i fett.

Bor i samma hyresrätt i 10 år har terrakottafärgade tapeter med en blommig bård och diarrébruna skinnsoffor. ”wuhu check out my apartment” också pimpar man väggarna med konst från Dollarstore. Fan skärpning på dig och din fula gamla Volvo. Det där med skitsnack har vi talat om förut men småstäder, de vet verkligen hur man gör…. vi pratar lite om inavel men mer inavel än i skitsnackssfären finns inte. Du snackar fan till och med skit om dig själv och det känns som att båtten är nådd vid det laget. Men nej du ska skaffa ungar döpa dem till samma sak som 20 andra tjejer döpt sina kids till senaste fem åren och nej det är inte ANNA utan snarare nåt ovanligt, tänk typ Zeke hur vanligt namn är det och hur SNYGGT är det då verkligen alla döper ungjävlarna till ett ovanligt namn som Zeke…. grattis för idérikedomen, synd att namnstöld inte är brottsligt, men fasen vad pinsamt det är till de som döper sin ongsnörvel till Zeke sist av alla…. wei………

Men vad som ändå är häftigt är ju att man kan köpa en flaska Asti och känna sig mycket exklusiv, smutta i plastvinglas med seriefigurer på och sedan gå ut och svänga sina lurviga på hotellet, självklart till världsvane charmtrollstvkändisen DJ Göran Zlatan’s musik (hahaha min gud vad innovativt), i glittrig topp som sitter kanske liiite för tight, spetsiga stövletter med 6 centimeters klack (finns det värre?!), vita knäkorta leggings med spetsdekor, hahah alltså jag vill inte ens fortsätta fundera på hur Lyckseles såkallade modedrottningar klär sig… går hellre och ställer mig i ett hörn i rökrummet och super ögonen i kors tills jag blir utslängd för man får ju inte haaaa öl i rööökrummet. Akta vakten som borde be sin chef om byxor storlek större, eller två.

Kort sagt. Jag vill verkligen INTE bo i norrland för fem jävla öra. Mer svenskt kan det inte bli och jag verkligen verkligen verkligen kräks. Därför satsar jag hellre på att flytta längre bort. Kanske behövs efter denna påhoppning. Adios amigos!

(observera att detta skrevs under press och argsinthet. Observera också att alla är lika mkt värda, eftersträvar olika saker i livet, har olika mål och det finns personer som trivs med denna livsstil. Kände bara för att få ur mig mina innersta riktigt mörka tankar, med lite glimten i ögat..)

1 Comment

Filed under Roliga saker

One Response to SPOTTA UR SIG FÖRDOMSFULL SANNING

  1. elin

    haha det här var roligt att läsa. beskrivningen på hottan-klädseln är klockren och nej, finns inget värre än spetsiga stövletter med 6 cm klack.. speciellt om dom är vita.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *