GULLHOLMEN

Från att jag vaknade klockan 8 i morse, till att vi klev på färjan påväg hem klockan 19.45 har jag gått omkring i inte mycket mer än trosor och bh. Ja, jag hade självklart velat skriva bikini men jag trodde inte det skulle vara så varmt så jag tog inte med nån, haha… det har varit vansinnesvarmt och jag har blivit brun. Vi har mest bara solat, njutit, badat i 14 gradigt vatten (!) och promenerat runt på Gullholmen och tittat på alla fantastiska hus och fina miljöer. Älskar värmen. Älskar Gullholmen. Eller Västkusten överhuvudtaget, åtminstone dagar som dessa! Tråkigt bara att vi inte kunde stanna längre men jobbet kallar, surt då det handlar om 7-12 jag ska jobba… men men, fler dagar kommer, och solen skiner ju även i Göteborg i morgon och på fredag :)

Det är vad som kallas tropisk natt och jag sitter med tända ljus, ostkrokar, rödvin och Coldplay på balkongen. Ganska trivsamt. Jag är nöjd.

Observera, bilden ger inte min majbränna nån rättvisa! Klokare bild kommer efter helgen då jag fått ytterligare färg på mig ;)

Leave a Comment

Filed under Foto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *