SOL

20120327-153058.jpg

Dagens roligaste var att kolla sin mail och inse att en av lägenheterna jag sökte på Boplats för nån vecka sen för skojs skull, har jag fått erbjudande på! En 1a i älskade Björkekärr. Det är märkligt hur folk kan påstå att det är svårt att få lägenhet i denna stad, det är inget vi upplevt (med risk för att sticka folk i ögonen)… Bor i första hand nu och sa upp ett första handskontrakt för någon månad sen. Visserligen än så länge skriven på mamma och detta erbjudande är mitt bara mitt!! Spännande.

Annars då, en dyr ansökningssvgift inbetalad som ska ge mig bruna ben & en karriär, solen skiner som aldrig förr, Mr Malin kommer hit om 3 veckor och det är bara pirr i kroppen, vårlycka!

Lämna en kommentar

by | 27 mars, 2012 · 03:43

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *