POUPOUPIDOU

Om jag skulle beskriva vilken kärlek jag hyser till allt franskt.
Musik, språk, champagne, kultur, inredning och herregud, franska män…. Innan året är slut har jag åkt till Frankrike, utan tvekan. Hur som helst – det bästa är att både jag och Mathilda älskar franska filmer! De är välgjorda, genomtänkta, bra skådisar, roliga, vackra, mysiga, knäppa handlingar som alltid urartar i något fantastiskt bra! Amelié från Montmartre, Igelkotten, Franska Nerver, Kvinnorna på sjätte våningen, Love me if you dare, Fjärilen i glaskupan, Mina eftermiddagar med Margueritte, Dreamers, Tillsammans är man mindre ensam, En lanthandel i Provence… listan kan göras lång!

Ikväll såg vi Mysteriet i Mouthe, även den innehåller alla kriterier listade ovan. Rekommenderar den samt alla ovan nämnda :)

Leave a Comment

Filed under Film & böcker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *