GBGFTW

Jävlar vilken sjuk energi man får av detta vackra, varma väder. Blir pigg och vill typ springa maraton och ta över världen på samma dag. Idag hade jag ballerina och en tunn kavaj. Det blåste lite men var mest varmt och skönt, inte sådär burrigt som tidigare dagar. Vi satt vid vallgraven på gräset och njöt, som sig bör när våren närmar sig. Promenerade till ett ställe ovanför City Tattoo i Kungshöjd med fantastisk utsikt på Göteborg, hamninloppet och solnedgången. Det stod ett par och hånglade och smekte varandra innanför kläderna, sen kom en liten kille på bräda ~17 år, rullade en jävel som han sen satt och rökte medan han tittade på solens nedgång… till å med sånt kan ju vara fint.

Sorry på bajskvalité, nån annan dag ska jag göra min blogg bredare.

2 Comments

Filed under Foto

2 Responses to GBGFTW

  1. Ser väldigt härligt ut. Och din hårfärg är superfin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *