WHITE

Låg i ena soffan tidigare ikväll, stirrade på just det ni ser ovan och kände trivsamheten. Resterande delar av lägenheter är ett virrvarr av projekt och funderingar men just där så är allt faktiskt ganska ok. Ack ni osköna bekymmer! Men det är på god väg, i min hjärna åtminstone. Lägg märke till att jag haft lägenheten i 2,5 år…

Idag har jag städat och pysslat. Lagat god mat och strykt gardiner och kökshanddukar. I morgon ska jag jobba på pensionärsfritidsgården, jag ska fråga tanterna där om någon är så hurtig som mig eller någon gång varit, det är ju hemmafrugenerationen vi talar om. Pensionärsfritidsgården, det är alltså ett ställe dit gamla och ensamma personer får komma för att umgås. Massa kaffe, fika och även lunch som vi yngre förmågor serverar medan de gott kan prata med varandra, spela spel, läsa tidningen eller gosa med hunden. Så otroligt viktigt med såna ställen, jag visste inte ens att det fanns! Men jo serni… det finns – och bore finnas fler! Kärlek på det, Göteborgs stad

Sedan… väntas födelsedagsutgång. Eftersom jag fyllde år på en måndag får man göra det bästa av saken och dra ut på det tills på fredagen. Ska hinna köpa knäskydd och plåster till mig och Sofia innan bara!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *