SKÅL

Igår intog vi Skål vid Vasaplatsen, nog den här stans bästa pub. Sköna dörrvakter, go britt bakom baren som kallar en ”my lady”, pitchers, bara grym gammal musik, snuskigt mycket jäger i jägerredbullsen… nackdelen som å andra sidan också kan vara en fördel är att stället är hälften så litet som min lägenhet så oftast är det ingen idé att ens försöka ta sig in, men rekommenderar stället för er som inte vill ägna er kväll till dansgolv, fjortisar, magtröjor och house eller hiphopmusik.

Veckans uppdrag som jag skrev om att jag och Mathilda numera har varje vecka är snart slut, och jag klarade mitt uppdrag med råge och känner mig riktigt stolt över mina erövringar, desto sämre gick det för sambon. Vi klurar på vad vi ska göra nästa vecka, några idéer? Det får vara normala saker men också flippat och barnförbjudet – vi kommer ändå inte berätta det för någon! Det viktiga är bara att det ska vara rimligt att fixa på 1 vecka… och vi har heller inte samma uppdrag. Så släng gärna in tips på vad nästa veckas uppdrag kan vara, hur sjukt eller knäppt det än må vara (vi är nämligen inte riktigt kloka).

Nu däremot ska vi gosa ner oss i varsin soffa och se en film, hollaaa.


Bullmamman Mathilda som var i farten medan jag jobbade, mums

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *