SIMON OCH EKARNA

Sömn är den bästa medicinen, sa jag och sov halva dagen. Jag känner mig faktiskt bättre nu – peppar peppar ta i trä!

Temperaturen stod på +4c så vi drog på oss skinnjacka och solglajor och begav oss ut. Det var iskallt. Mathilda fick se lite av Hisingen då vi besökte min favoritsecondhand Emmaus. Vi bestämde oss också för att gå på bio, så vi har precis kommit hem efter att ha sett ”Simon och ekarna”. Det var en väldigt lång men ändock bra film, väldigt fin och välgjord. Jag klarar inte av så långa filmer så jag har gnagt av allt mitt nagellack och bitit på trasiga naglar i ren desperation och myrkryp i byxorna. Fy för tålamod!

På spårvagnen hem fick Mathilda en ångestartad attack och iscensatte ett ”nu kommer bäbisen”-moment, för hon tänkte att OM det kommer en kontrollant är det billigare att åka ambulans till sjukhuset för en fejkad barnafödsel än att punga upp 1200 kronor för att man inte köpt biljett. För ingen kontrollant kan väl ge en kvinna med värkar en bot!?

1 kommentar

Under Allmänt

En kommentar till SIMON OCH EKARNA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *