H&M-TORSK

Det är pinsamt vilken H&M-torsk jag är. Trots att jag lovar mig själv att aldrig mer handla där så slutar det alltid med att jag gör det i alla fall. Nog för att det finns tjusiga grejer där men de håller max ett halvår, så det känns väldigt onödigt… Idag har jag H&M från topp till tå. Allt utom leggings & bh samt ytterkläder. Till och med nagellacket, lite smink & gummibandet på armen…

När jag vaknade idag ville jag dö. Delvis pga den sena tiden jag vaknade men också eftersom det snöade horisontellt. Säkert 5 centimeter hade kommit på några få timmar och det är MYCKET i göteborgska mått mätt! Men jag tog mig till jobbet. Mycket att göra men tur det så timmarna flög bort. Hatar då det är så dött och man inte har ett smack att göra utan bara står och väntar på att tiden ska gå & kunderna ska komma… hann göra en avdelning perfekt innan jag slutade i alla fall. Tadam!

Och nu då? Haft en romantisk middag med mig själv och en Carlsberg, hade till och med tända ljus ojojoj. Jag tvivlar på att dygnet kommer vändas så jag får väl köra några matcher på Betapet och jobba på ratingen… ryktet säger dessutom att det snart kommer en iPhoneapp till Betapet. HALLELUJAH MOMENT ♥

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *