DAGENS FUNDERING

Hur kan man vilja bli gynekolog? Jag menar, att man vill bli typ författare kan jag förstå… man har en ambition för att skriva och vill få ut sina verk. Eller att man vill bli djurskötare, man älskar djur helt enkelt. Men gynekolog? Älskar man fittor och kukar då? När kommer man till insikten att gud vad roligt det skulle vara att utbilda sig till gynekolog – gräva runt i vårtiga kön som luktar skunk hela dagarna! So excited about my future! Kön från morgon till kväll. Det är ju inte så att ”det finns inget annat jobb” som t ex sophämtare det behöver man ingen utbildning för men man får så lov att kanske jobba som det ändå, gynekolog måste man utbilda sig till.

Om någon gynekolog eller någon med gynekologdrömmar läser – ge mig gärna ett svar. Vad är det som lockar så mycket? Är det vårtorna, de illaluktande flytningarna eller älskar ni bara fittor så jävla mycket att ni vill se 10 stycken om dagen? Pilla på stånd annat och mer ingående än i sänghalmen? Tänk om man får besök av en riktigt snygg jävel, blir man kåt själv då? Eller kan man behärska sig? Jag menar det är ju mänskligt att känna attraktion men är det så att alla gynekologer innerst inne har nunnedrömmar också? Om man blir tänd på en ”patient”, känner man sig upphetsad av att gräva runt i dennes kön eller ser man det som ”sin trasiga bil man har fått i uppdrag att laga” ?

Det var dagens djupa fundering.

Det kändes fel att lägga upp en bild på könsorgan så något som relaterar till ämnet får det bli, en nunna.

2 Comments

Filed under Roliga saker

2 Responses to DAGENS FUNDERING

 1. MX

  ”Men gynekolog? Älskar man fittor och kukar då?”

  Som svar på den håller nog en gynekolog inte på med kukar mer än vad du gör om dagarna, eftersom en gynekolog är expert på kvinnans underliv :)

  Men det är helt klart en intressant frågeställning. Den ”enda” gynekolog jag känner blev det pga att det var den enda läkarutbildningen det fanns plats på ^^, så lättare att komma in på utbildningen kanske är en anledning? Vad vet jag.

  Fin blogg för övrigt! :)

  • linnea

   Haha, ja du ser – så långt sträcker sig min kunskap…

   Men en sak vet jag, att vara läkare och gynekolog är väl helt olika saker. Eller? Jag vet inte… måste nog intervjua någon gynekolog ifall jag träffar någon.

   Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *