FÄRG & MÖNSTER


Förstå mig gärna rätt, vilket min syster som ska känna mig väldigt bra inte gjort. Hon kallar mycket av det jag lägger upp bilder på för ”min stil”… fast i min stil och mitt hem hade det inte kommit på frågan att komma in så mycket modernt, klassiskt och färgglatt som på dessa bilder. Men jag finner en tjusning i mycket, inte bara det som kommer innanför mina dörrar. Inredning och dekoration är ett intresse och då är det bra att inte snöa in på ett område utan vidga sina vyer :) !

Fast jag erkänner att den ljusblå paisleytapeten på bild 3, den skulle inte vara helt fel…

Leave a Comment

Filed under Hem & inredning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>