KAKOR Å BULLAR

Idag har jag varit produktiv. Halva dagen har jag jobbat och andra halvan har jag tvättat, städat och bakat. Just nu står bulldegen och jäser. Blev inge bullar igår, när jag öppnade kylen och skulle ta fram mjölk, smör och jäst så ser jag att där står endast gammal mjölk!! Två dagar gammal och oöppnad – förlåt. Jag slängde det. Jag klarar det bara inte.

Hittills har jag bakat småkakor som heter nåt så knäppt som chokladbröd. Tänkte satsa på hårda 7 sorters mormorskakor i år. T ex hallongrottor och sånt :) föruom kanelbullarna jag håller på med nu då, vill säga…

Någon som är sugen på kakkalas? Alec, det kommer nog lakritskola och annat glutenfritt också ;-)

PS. Tradera!

2 kommentarer

Under Allmänt

2 kommentarer till KAKOR Å BULLAR

  1. Alec

    Sa du lakritskola?! Ja tack :)

  2. Fia

    Jag vill jag vill jag vill

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *