MAD MEN-DILLE!


En av mina favoritserier Mad Men har gett världen dille på 60-talet. Inte mig emot, jag bara tackar, bugar & bockar. De två senaste serierna är Pan Am, som handlar om flygbolaget med samma namn och det glamourösa livet som flygvärdinna under 60-talet. Visst kan det ses diskriminerande då företag som mäter, väger och kontrollerar varenda tygbit och hårstrå på kvinnorna innan de ska börja arbeta skulle ganska omgående bli kickade, men Pan Am var mest bara exklusivt och efterfrågat…
Denna serie kan ni se på Tv3 söndagar kl 21! Förra söndagen sändes första avsnittet.


Den andra serien är The Playboy Club och ni kan ju gissa vad en handlar om… :) Hugh bossar över en del mytomspunna playboyklubar varav den första som följs i serien, finns i Chicago. Playboy club erbjuder diskretition, exklusivitet och självklart mycket vackra bunnies. Tyvärr har de bara spelat in 7 avsnitt av denna serien och hoppas på att t exseriejätten Bravo ska nappa på serien och fortsätta producera den, annars blir det inte mycket mer… håll tummarna på fler avsnitt!

Vackra damer så man dånar och en del intriger i 60-talsmiljö med grym musik i båda serierna – vad med kan man begära?

Leave a Comment

Filed under Allmänt, Film & böcker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *