I DON’T KNOW WHICH WAY I’M GOING

Dagen började galant, utmärkt, perfekt. Skulle jobba på ’pensionärsfritidsgården’ som ligger 6 minuter bort med buss. Fatta. Hade jag stigit upp tidigare hade jag ju för guds skull kunnat gå… står på Frölunda Torg, bussen som jag ska ta kommer, tyvärr hann den visst byta siffra utan att jag såg det så jag hamnade i fucking Hovås. Jag skulle till Sisjön!!!!! Panik. Inget nummer till bemanningen eller stället dit jag skulle. Happ. Som tur är så är Västtrafiks app superbra så jag kunde snabbt ta mig dit, kom 30 minuter sen så det var lite pinsamt men what to do….

Nu ska jag sysselsätta mig en stund med att skura badrummet och alla golv, sedan ska jag åka ner till havet och fota solnedgången. Hade tänkt göra det igår men jag råkade ta en nap där vid 17-tiden och vaknade då det var kolsvart ute… hehehe. Not gonna happend today, jag ska fota :) !

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *