TÄVLING

Jag lyssnar tyvärr sällan på radio, men tydligen måste man börja göra det mer ofta. En kollega slog på radion på jobbet idag och precis då börjar de på Rix prata om en tävling. Den går ut på att skicka SMS och bidra med 50 kronor till Rosa Bandet och därmed delta i en tävling om en resa till Paris och biljetter till en exklusiv och mycket liten spelning med Coldplay den 31 oktober. Det är helt GALET! Jag undrar om man ska skicka 100 SMS och hoppas att man vinner (haha) eller kanske hellre stalka den som vinner och köpa av den konsertbiljetterna. Flyget och hotellet struntar jag i så länge jag får en biljett. Eller ragga upp den som vinner så den kan ta med mig. Hehe.

Om inte annat, så får vi ju ändå se dem om 59 dagar…. <3

Lämna en kommentar

Under Coldplaying

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *