PÄREN Å MJÖLE

Fattar inte folk som säger att man kan stoppa sötsugen med en frukt. En frukt!? Jag är inte sugen på en kiwi, jag är sugen på chips eller kanske en bulle. Hur ska då en frukt kunna stoppa suget? Efter chips..? Med en frukt…? Shit. Att ha varit utan snus i exakt 2 veckor och ha lingonvecka är ju skön kombo. Man blir som ett hysteriskt hungermonster hela tiden. Försöker stoppa det med den där frukten, dricka té, blablabla men igår så kunde jag inte stoppa mig utan köpte chips OCH vaniljbullar för jag visste inte riktigt vad jag ville ha. Det märkliga är att jag kände att jag gjort mig förtjänt av det, hur fan ska jag känna mig belönad med en bulle och en chipspåse? Belöna mig själv med att bli lite fet och svullen? Vore väl snarare vara så att man går på gymmet/tar en prommis då man vill belöna sig själv. Eller? Förhoppningsvis ska jag ändra min livsstil så det blir så… do a good thing – go to the gym!!

Hur som helst. Har uteslutit en stor del av främst pasta och bröd i min såkallade matsedel. Känns SÅ mycket bättre. Kommer aldrig utesluta sådant helt eftersom jag verkligen älskar pizza & pasta, härligt bröd och potatis i alla former. Men att hålla bort det de flesta dagarna i veckan är skönt för magen i alla fall. Finns så mycket man kan ersätta det med som också! Sedan tycker jag att det känns OK att äta potatis eftersom det åtminstone är en naturlig rätt till skillnad från pasta och bröd. Oavsett vad GI-nördar säger. Fast ja, käka litervis med potatis varje dag som både jag och Håkan Andersson vill, är nog ingen höjdare. Man får ju behärska sig.

Nä, nu ska jag svepa mitt kaffe och bege mig… tar med mig en smoothie för att stilla ostkrokssuget sen, lol

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *