ACCESSOARHUND

Jepp, era misstankar och anklagelser stämmer. Jag mördar djur. Eller tycker ni att Stella ser levande ut? Måndagar är tydligen inte hennes favvo. Hon ligger som i en dvala helt knäpptyst och stilla. Myspys men lite skrämmande också. Jag är nöjd, kollar Nyhetsmorgon & Efter 10. Mysigt. Himlen börjar klarna upp och förvandlas från grå till blå, härligt!!

Det roligaste var då Stella hörde att det var chihuahuor på TV som skällde. Inte mindre än tre stycken hade de i studion. Stella vaknade till med ett ryck och satte sig upp och kollade sömnigt på tvn, haha naw. Ska se om jag hittar ett fantastiskt roligt klipp från Malou sen, mina tårar sprutade så mycket som jag garvade. Återkommer. Om de lägger ut det :}

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *