FRULLE

Frukost är dagens viktigaste mål. Jag äter hellre en ordentlig frukost och lättare middag än tvärtom. Man måste ha energi på morgonen för att orka allt vad man ska stå i! Det märker man speciellt då man jobbar. I somras åt jag som en häst tre gånger om dagen då jag började kl 7 på morgonen. Helt naturligt. Nu är jag tillbaks på mitt vanliga jag då tempot inte är så högt och jag kan äta 1 eller 2 gånger per dag. Jajamen. När man inte är på språng, inte tränar, jobbar eller ens springer och shoppar på stan är energin man förbrukar inte så hög dvs man behöver inte ta in så mycket energi. Också naturligt.

Men idag kliver jag upp tidigt och ska vara relativt aktiv så en ordentlig frukost behövdes.


Köpte engelsk bacon, minns inte specifika namnet men den har mindre fett och mer kött på sig. Förbaskat salt bara, och jag är inget fan av salt – men det jämnar ut sig lite med cantaloupemelon, kiwi & kaffe. Plus minst en liter vatten på det. Nu är jag redo för dagen!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *