KENZA HEART KANYE

Gick in på Kenzas blogg i vanlig ordning, och ni eventuella Kanyefans får ursäkta men efter att ha läst hennes inlägg två gånger trodde jag det var någon kompis till henne som var typ lookalike-Kanye, att hon skulle skoja till det lite som hon brukar… men tydligen inte, haha. Då kan vi i alla fall konstatera att jag är så uppe i det blå att jag inte hade känt igen Kanye om jag träffat honom.

Det är skrämmande att läsa kommentarerna, jag förstår inte vad felet är med folk som skriver och skickar iväg kommentarer utan att läsa igenom vad de skrivit och fundera om det egentligen är genomtänkt.

”Asså hallå, varför skulle Kanye vara kompis med dig värsta randomtjejen? Glöm det haha nu slutar jag läsa din blogg du är sååå kändiskåt!”

Fast vänta nu… bara för att man är en världsartist, får man bara ha kända kompisar då? Alla tjejer och killar man träffar som bara är vanliga döda, har man ingen nytta av förutom möjligtvis deras utseende ifall de råkar var snygga. Hur känd måste man vara för att vara kompis med en sådan som Kanye West? Jag menar, i svenska mått mätt så är Kenza relativt känd och i synnerhet igenkänd. Skulle vilja veta vilka kvalifikationer som krävs för att kvala in på listan över tänkbara kändiskompisar. Ifall man skulle träffa någon kändis menar jag, så man vet ifall det är socialt accepterat att vara kompis med denne eller inte. Fast glöm det, jag är inte alls känd, så jag får nog inte vara kompis med ens en bloggkändis om det skulle gå så långt någon dag.

Sen angående det faktum att hon skrivit om det och faktiskt berättat en detalj om att de är kompisar, det gör henne kändiskåt. Om hon verkligen var hans vän hade hon inte skrivit ett helt inlägg om honom. Men ponera att hon INTE skrivit om det utan kanske bara lagt ut massa bilder från gårkvällen och mitt i allt dyker Kanye upp, då hade folk varit sura för att hon INTE berättade någonting? Jag tycker i alla fall att det var spännande och roligt att läsa detta, även om jag vill veta ännu mer nu! Kul för Kenza!

Och just det just det just det, jag får inte glömma ytterligare ett ämne som dyker upp i kommentarsfältet hos Kenza… ”asså hallå, vad tycker din pojkvän om det här? Jag skulle verkligen inte gilla det” som att det vore världens självklarhet att jaa bara för att Kenza festar med Kanye så sög hon av honom på toan på V och innan de begav sig till sitt så gav de varandra en lång blöt snuskig kyss? Man offrar gärna kärleken så länge man får some looove from mr West ;-)

Lämna en kommentar

Under Tankar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *