GRÖNA VÄGGAR

Hälsade på äldsta syster i nya lägenheten idag, där de var i full färd med att måla varenda pinal vit. När vi gick ut kommenterade jag de illgröna väggarna som var målade i trapphuset, varpå Alec säger ”mm, men du ska se de som sitter där nere då!!” och det var ju inte direkt ”wow de är döläckra” hon menade med det… vi kommer ner en trappa och men, de där tapeterna känner jag ju igen? Såpass mycket att jag måste föreviga dem på en bild.

 

Jo minsann, det är ”Lilla Dockekulla” från Duros kollektion Gammelsvenska – original från 1890. Man kan väl sin inredning ;-)

1 kommentar

Under Hem & inredning

En kommentar till GRÖNA VÄGGAR

  1. Alex

    Sv: Haha, han är ju faktiskt värd det. Ja då, han tycker verkligen om henne så det var ingen överdrift =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *