FRISSAN

Såhär kort hår har jag. Jag har inte färgat eller gjort något konstgjort (förutom hårspray ett par tre gånger) med mitt hår på ungefär 1 år. Inkluderat klippning. Hehe. Känns som att man skulle ha gjort något åt saken snart, men det vette gudarna vad. Klippa kort och/eller lugg är uteslutet. Skulle vilja ha tjockare hår och en jämn färg + hollywoodsvall även klockan 07 på morgonen. Utan att det blir en vidrig utväxt.

Jag byter frisyr ofta… som liten sa jag alltid till min frissa Zara att jag ville ha ”Robynfrisyr”, alla tjejer i min ålder vet väl vad det var 1996-98. Sen började jag färga mitt superblonda hår och har hunnit med lugg nån sväng, men i övrigt har frisyren varit ganska lik både gällande färg och form. Himla tråkigt.

Men hur som helst, efter mitt skonsamma år är jag sugen på nåt sånt här. Har även öppnat en ny ekosalong på Linnégatan. Får nog bli det mitt nästa besök! Vill inte ha massa tillgjorda cancerframkallande kemikalier, räcker med den skit man tyvärr ’tvingas’ äta ibland…

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *