DREAMING

Har fått besök av två damer över helgen. De heter Alma & Donna och är ohyggligt söta och busiga. Som sagt, Siris syster och Carmens döttrar. De var här en vecka före sommaren och de kände sig som hemma direkt de klev in genom dörren i morse. Skönt.

Försöker distrahera alla mina svindlande tankar på annat håll, som t ex att städa, gosa med voppsarna, i eftermiddag ska jag arbeta, i morgon klockan 9 är det loppis på Ikea’s parkering, förrådet inne i stan ska tömmas, hundarna ska förhoppningsvis få springa i skogen, och just ja jag jobbar ju eftermiddag/kväll hela helgen…

Angående förrådet. Vi har gjort något som är ytterst sällsynt i Göteborg såvida man inte köper en lägenhet. Har sagt upp ett förstahandskontrakt! Den lägenheten förde bara ont med sig och att byta en 1:a för 5200kr/mån mot en billigare 2:a är bara att glömma. Så snart ett problem mindre och en unik grej att skriva upp på the bucket list.


Prickigkorv-Donna

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *