14 CM TYLL

Jag fick hem ett paket idag. Svor över att jag faktiskt vet sen tidigare att Nellys skor i stl 36 inte passar mina breda fötter. Det får bli ett byte, tur Nelly är otroligt snabba med leveranser!


Klänningen till höger har jag köpt av min lillasyster. Hur fin som helst. De hade den även i helsvart på rean så jag drog till på den också. Tyvärr beställde jag i M vilket de översatte till stl 38 (brukar det inte vara 36? Eller är jag dum?) så den är lite stor men får duga, annars får jag väl skaffa större bröst eller nåt…

Också blev det en kjol från Nelly Trend, den är lite glansglittrig och väldigt vippig, som jag gillar det… verkar förresten inte ha gått så bra för Trend, typ allt var på rean.

1 Comment

Filed under Allmänt

One Response to 14 CM TYLL

  1. Duktig du är! Bravo. Jippi. Meeer bilder!!

    Ja du är lite eljest om du tror att storlek M är 36…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *