partydog

Vilket regnoväder! Vaknade tidigt i morse av att regnet piskade mot mina fönster. Men ändå otroligt skönt för då kan man vara inne och pyssla utan att sucka över värme och solsken :) Carmen kom hit i morse, hon hade varit på äventyr igårkväll. Mr M hade varit ute på kvällsprommis i parken och mött några bekanta utanför Park Lane, utan att fundera på vad Carmen som han hade lös pysslade med. Plötsligt kommer en vakt ut från parkan med Carmen i famnen, hon hade visst varit discosugen men hade tyvärr inte åldern inne!! För att hon var hund kan ju inte vara anledningen till att hon blev utskickad!?

Nej nu ska jag brygga lite mer kaffe och påta på. Jag påtar litegrann varenda dag men än syns ingen skillnad. Men snart så, hoppas jag att lägenheten är i någorlunda ordning (som den aldrig någonsin varit)


För någon månad sedan var jag inne på en inredningsbutik mitt emot mitt jobb i Kungsbacka. Där hade de en så himla fin tavla från Miljögården med sliten ram och fint motiv som jag hade velat ha ovanför ett skrivbord (som jag inte ens äger). Förvånad jag blir då jag idag surfar runt på lite bloggar och hittar exakt den bilden från riktiga fotografen! Undra om h*n får creds för att ett inredningsföretag använder sig av bilden i Sverige ;-)

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *