hedgehog

Ursäkta, men alltså faaaaan vad jag skulle vilja ha en liten igelkott!!! De är asociala för det mesta, sover hela dagarna, äter kattmat och är så söta så man döööööör. Fast då finns det en nackdel, man kan inte direkt gosa med dem, de har svårt att lära sig saker och däribland att veta var toaletten är. Så om det inte vore för deras benägenhet att bajsa när de springer omkring på golvet med min nyinköpta ryamatta, hade jag slått till på en. Finns faktiskt en uppfödare med afrikanska pygméigelkottar i Göteborg….

Fast egyptiska är sötare med sina långa öron! ÅÅÅH!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DHB3rm9ySjE[/youtube]

Hur pluttiga är dem inte? med sina söta små nosar, öronen, mjuka magar och långa benen… åååå vad jag vill ha en!

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *