fruktsallad och andra knäppa grejer

Det finns mäklare, också finns det mäklare. Sen finns det Fantastic Frank i Stockholm också… låt bilderna tala för sig själva;Men sen finns det ibland en sjöstjärna bland sandkornen. (ja det där var egenkomponerat) Här finner jag inte ett enda ord men någon kände att fruktdieten var nåt för denne. Och kanske för alla eventuella köpare.
Det är ju helt klart ett PR-geni som kommit med dessa idéer, just fruktlägenheten verkar ha blivit en riktig snackis så det är ju ett positivt uppåtsving för firman. Fast är det någon som ser lägenheten? Jag blir lite mätt (höhö) på all frukt och konstiga grejer, om det hade varit konstiga grejer i lagom dos hade det varit roligt men nu ser jag inte en enda lägenhet utan bara knäppa grejer. Det blir för mycket!

Själv föredrar jag Alvhem Mäkleri här i Göteborg, de kan sin sak då det kommer till homestyling :-)

1 kommentar

Under Hem & inredning

En kommentar till fruktsallad och andra knäppa grejer

  1. Pingback: FRUKTERIANERNA SPRIDER SIG… | linnea's blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *