Jag är duktig!

Jag köpte ’Elsas mode’ för någon dag sedan. 40 kronor på rean, man måste väl prova… efter några få sidor var jag mätt. Hur kan man namedroppa så fruktansvärt mycket? Det var gator, butiker, människor, referat till bloggar kändisar händelser visningar. Herremingud!! Är alla chiclitböcker såhär? Jag vet inte, för jag läser aldrig chiclit eller romaner ens.

Men man måste ju läsa ut boken, så igårkväll fortsatte jag. Sida efter sida. Kapitel efter kapitel. Tills jag rycker till av att Mathias telefon ringer. Vem faan har mage att ringa såhär sent, mitt i natten?!? Springer upp och hämtar telefonen och ser att det är hans ALARM – klockan är nämligen 06 och han ska på jobbet…….. Läste det sista kapitlet och slog igen boken. Ingen höjdarbok som jag rekommenderar till någon, men tydligen så fänglsande att man kan glömma bort tid och rum.

Sedan har jag varit begåvad och beställt ett paket från H&M som jag med iver väntar på. Går in på Schenker för att spåra paketet och ser att det visst är påväg till Shell – i Lycksele. Yes….. så nu har jag ringt upp H&M och talat om hur det låg till, han i luren höll på att skratta ihjäl sig no kidding. Som tur var gick det att lösa väldigt bra så nästa vecka har jag paketet. Puh.

Nu inväntar jag sambon för att kunna ratta bilen till Hornbach. Köpa målarfärg och viktiga grejer. Nu ska det fixas grejer och sen ska jag lägga mig klockan 22 senast för att vakna pigg i morgonbitti då det väntas +26c och sooooool!

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *