beautiful things

Idag har jag varit ute och shoppat. Ätit middag ensam på Ikea också, det var häftigt! Men skönt att strosa omkring själv i de butiker jag vill gå på utan att någon går tre steg bakom och suckar över att jag ska kolla på allt. Hehe. Köpte lite tråkiga saker som i slutändan är roliga. Målarfärg till vitrinskåpet som i morgon förhoppningsvis är klart (utom att det saknar 2 fötter) och strykjärn som kommer göra mina skrynkliga kläder mycket tjusiga. Sen hämtade jag ut ett paket med två efterlängtade saker;


Detta fina Eiffeltorn! Det är ca 20 centimeter högt. Där jag beställde ifrån hade de flera olika storlekar, hade varit coolt med ett minst dubbelt så stort, men tyvärr har jag inte budget för det.


Världens vackraste skolplansch!!!!!!! Ingen riktig men ändå på fint papper med världens finaste motiv…. så fin att jag svimmar. 50x70cm, och priset ska vi inte ens tala om. Tvåsiffrigt! Åh nu måste jag bara bestämma vart jag ska spika upp den men det blir nog att inviga sovrummets väggar med första spikhålet…


Detta hittade jag på Ikea. Perfekt! Får se ifall alla mina smycken ryms där bara… Och ja jag ser sådär missbildad ut på riktigt ;-)

Ikea har riktigt bra deals i höst/vinter. 31 oktober har de Årstidlampan för 99 kronor och 5 december har de en 140x200cm ryamatta för 199 kronor. Gaaaalet billigt!

2 kommentarer

Under Hem & inredning

2 kommentarer till beautiful things

  1. elin

    åh var har du köpt planschen? jättefin! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *