några grejor

Idag köpte jag en radio. 99 kronor från Clas Ohlsson och klart bättre ljud än i den gamla stora klumpiga stereon. Ett riktigt kap, jag lyssnar på radio varenda dag och den här kan man sätta batterier i och ha lite överallt. Om man inte vill slösa batteri på sin iPhone, dvs.


Kanske inte som Roberts radio, men ändå… där bak skymtar man mormor & morfar som tyvärr saknar ram. Och min lilla fågelflasköppnare jag köpte på loppis i sommar.


Nämnde för nåt tag sen att sucasa.se hade 25% på hela sortimentet till den sista augusti. Nu har de 40% (!) på hela sortimentet, så jag beställde hem dessa söta pajformar och dessa fjärilskakformar;

Gud vad stora bilderna blir. Haha.


Den här kaffeburken som är så snygg att jag svimmar hittade jag i mosters lägenhet då vi rensade ut den. I en påse låg den, jag undrar vart hon köpt den och varför hon inte hade den framme. Men vilken tur att hon hade en systerdotter som la tassarna på den, och jag kommer aldrig i världshistorien släppa den!!

1 Comment

Filed under Hem & inredning

One Response to några grejor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *