min sjuka dator

Min dator är sjuk. Efter 1 år i min ägo började den säga ifrån med massa konstiga ränder över skärmen, lite nu och då. Äsch bara grafikkortet tänkte jag, det fixar jag nån annan dag då jag har tid. Igår hörde jag mystiska tjutande ljud ifrån den och poff så ser jag hur det kommer ett rökmoln från fläkten!! PANIK!!!!

Så nästa vecka får jag skicka in den på lagning, vilket är ganska perfekt timing då kursen jag precis börjat sköts mestadels via datorn. Jippie..

Nu har jag faktiskt igång den, enligt Samsung support är det värsta som kan hända att den typ dör och inte startar men jag måste rädda alla bilder, favoriter och grejer jag har på datorn så nu har jag på den och hoppas att den inte exploderar eller nåt. Skulle den explodera har jag ju ändå bokat lagning, så skitsamma liksom. Hehe.

1 Comment

Filed under Allmänt

One Response to min sjuka dator

  1. emca

    datorn jäklas med dig ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *