födelsedag

Idag fyller pappa år. Idag fyller också min låtsaspappa år. Den 20 september fyller min lillasyster år, tillika min pappas dotter. Samma dag fyller min äldsta storasyster år, tillika min låtsaspappas dotter. Lika roligt varje år, haha. Grattis till mina pappor i alla fall!

Jag vill baka en tårta. Eller nånting. Nånting vill jag baka! Fast jag har inte tid, jag ska städa först. I veckan ska jag storstäda hela stora lägenheten. 70 kvm från topp till tå. Ska lukta Grumme tvättsåpa i varenda litet hörn och toastolen ska gå att slicka ifrån. Nja inte riktigt men jag ska verkligen städa allt, putsa fönster och dra fram spisen, skura hela kylskåpet, gå lös på förrådet… ja, såna där tråkiga saker, är så trött på att det är så skitigt här i synnerhet nu då jag varit borta i en månad. Villiga medhjälpare bjuds på fika. Den som kommer och putsar utsidan av fönstrena till mig får fika OCH middag plus efterrätt och en doggybag om det blir över……..

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *