kempegrejt

Igår hittade jag en bortskänkesannons på Blocket. Massa grejer som skänktes bort ifall man hämtade allt på en gång, däribland en Ektorp 2-sitssoffa som jag vill ha! Tydligen hade jag turen med mig för nu har M varit och hämtat grejerna och är nog påväg till soptippen nu för att SLÄNGA de vidriga Ekeskogsofforna jag stått ut med så länge, plus de andra grejerna vi inte ville ha. Å SÅ SKÖNT! Nästa vecka ska jag köpa en 3-sits Ektorp också, blir nog mycket snyggare än tidigare…

På köpet fick vi också en stor Malmbyrå, Lack soffbord, en stor beige matta (den sparades, få se om det är något att ha, rätt färg i alla fall haha), en lampa, tre Öglastolar från 60-talet (de sparar jag). Och det enda jag behövde göra var att dirigera M ut till Kålltorp för att hämta grejerna, sådant man har karlar till ;-) Blir spännande att se början på förvandlingen i morgon, ett hem utan de där vidriga möblerna, jippie vad skönt!

Nu hoppas jag grytan med palt jag har på spisen snart är redo, för jag är otroligt hungrig och palt kändes som en utmärkt måltid sista kvällen i norrland på gud vet hur länge. Tjarå

Lämna en kommentar

Under Hem & inredning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *