motorveckan

Gudars skymning vad jag inte haft tid att sitta vid datorn. Veckan har varit så rolig, kanske bästa Motorveckan nånsin både stämnings- och vädermässigt! Jag har varit chaffis, jobbat, aldrig bakis (!!), hållt igång länge, skrattat, sjungit, haft sönder mina skor. Kanske blivit lite brun, sett många tjusiga bilar, träffat mycket folk och det har bara varit full rulle. I torsdags hade vi trädgårdsfest med lite för mycket skrål kanske, i fredags hade vi jänkfest och satt mest i jänken 9 personer och åkte omkring, igår satt vi på gräsmattan bredvid Indo och sen blev det efterfest med ett av banden som spelade. Åh vad jag har varit nöjd! Mycket skratt roliga händelser perfekt väder! Längtar tills nästa år…

Filmade från efterfesten igår men haha no youtube, det var grymt bra i alla fall. Har inte tagit så mycket foton från i veckan, men här är några stycken…
Jo jag är lite besatt av instagram. pingulou heter jag där! Nu ska jag mysa med Siri tills jag börjar jobba kl 20.

1 kommentar

Under Allmänt

En kommentar till motorveckan

  1. Jag är lika mycket instagram nörd jag med haha :) Man blir ju fasssst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *