raggarbrud

Hipp hipp hurra jag lever. Syrran & Robert har fått internet till huset och tillråga på allt har de skaffat trådlöst. Jag och min laptop funderar på att baka en jordgubbstårta för att fira, för såhär lycklig minns jag inte senast jag var. Hastigheten på min kära applemojäng har sänkts av för mycket surfande då jag kopplat den till laptoppen och det är inte fräsigt att försöka läsa bloggar på den lilla saken som ska föreställa en telefon…

Igår var jag också chaffis för första gången, gled omkring i jänken dryga 3-4 timmar. Kände mig ganska kung faktiskt, och en stund var vi 5 brudar i bilen då vi utanför Knutn som för ovanlighetens skull var proppfullt av både folk och bilar. Tutade järnet på en bil som kände för att stanna och språkas vid med nån fullgubbe mitt i vägen, och då kommer det en kvinna och springer fram till oss och säger ”stå på er tjejer det där var det snyggaste jag sett i hela mitt liv” vi tackade också tryckte jag gasen i botten också vrålade vi iväg. Hehe, man är tuff alltså, hahaha. Raggarbrudar!!!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *