lat

Jag är ledig idag. Första gången på 11 dagar. Har så mycket att göra, tänkte snabbt storstäda lägenheten innan jag & Carmen drar norröver på lördag, men hittills har jag inte gjort ett smack. Som vanligt, hehe. Nä jag är nöjd över att få vara ledig, ensam hemma och bara chilla med min förkylning – samtidigt som det är massa myror i benen på mig som skriker åt mig att göra någonting, känns knäppt att klockan är 18 och jag har mest bara slappat hela dagen. Men det kommer, jag brukar ju oftast vakna till när det börjar mörkna på och nu är vi inne på aftontid så snart har nog dagens första kaffekopp börjat verka :) tänkte rensa ut massa skit för att sälja när jag kommer hem igen, jag använder kanske en tredjedel i garderoben, resten hänger där ”bara för att”. Superonödigt.

Väntar också på samtal, eller varför inte ett mail. Har ett 100% lägenhetsbyte som jag är så otroligt sugen på så jag finner inte ord. En liten lägenhet som är så ljus och underbar att jag smälter med många stora fönster. Ingen balkong eller badkar men å andra sidan ligger det i ett litet hus med trädgård och det absolut mysigaste området i 031 – där jag och mamma faktiskt bott tidigare, bara 500 meter ifrån!! Snälla alla gudar kan ni vara med mig, för jag har redan tapetserat och flyttat in möblerna i den lägenheten… (nej jag är inte alls expert på att ta ut saker i förväg)

Håll tummar och tår.

Lämna en kommentar

Under Hem & inredning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *