internet

Teknikens under. Surfar just nu via Mathias iPhone. Grymmers!

Igår sov vi första natten i lägenheten sen juni förra året… och herre min jesus så skönt det var att ligga i en riktig säng, en skön sådan! Med tjockt gosigt täcke! Och då ska vi inte tala om badet igår… alltså, jag ska inte klaga. Det gör jag inte! Underbart att vara HEMMA.

Ikväll har jag jobbat och framför mig väntar ytterligare två arbetskvällar. Känns i benen och jag hoppas för bövelen att det är lugnare i morgon för idag hann jag inte göra annat än stå bakom kassan och se snygg ut… Har dessutom traskat omkring i enbart tygskor som uteklädsel idag, alltså det där lät lite konstigt men ingen jacka, mössa, vantar eller halsduk! När vi åkte hem från Lindome vid halv 1 var det +11c ute, blåste litegrann men huuur underbart som helst. Underbara vår och kära sommar, kom snart!!!

I morgon har vi en fullproppad bil som ska lastas ur, fyy vad jag har mycket att göra i veckan. Tur att det ”bara” är smågrejer och inte en hel släpvagn…

Nä, sova kanske. God natt!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *