vita tulpaner & marimekkoskålar

Idag var jag återigen på skojakt. Hittade INGENTING. Jo jag hittade Primeboots som dessutom hade ett litet hjärta format med nitar på sidan men 4000 kronor för ett par kängor? Oavsett om de håller några år eller ej, så nej. Friis & Co’s läckra kängor med nitar fanns för halva priset = 1100 kronor men de är ju inte direkt klassiska…

Istället stod jag på Åhlens och klämde på Iittalas Marimekkoskålar. Kan ju logiskt sett köpa en liten åtminstone men ändå få pengar kvar och då inte känna att jag slösar på onödiga saker, hehe. Fast jag köpte inga Marimekkoskålar idag utan istället 20 vita tulpaner, gulliga téer och Fazer mjölkchoklad. Plus ett läppstift & mascara från Max Factor, vid köp av 2 produkter fick man en necessär fylld med nagellack, kolpenna, foundation och lipplumber. Man tackar, man tackar :}

Färska blommor borde vara varje människas rättighet. Det är en stark feng shui-förstärkare, det är vackert och ibland doftar det gott! Fräscht och gör ett tråkigt hem lite roligare. Nu har jag tulpaner på bordet och minidaffodils som håller på att slå ut i solfönstret. Man får göra så gott man kan av det man har.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *