Oxie frågesport

Jag har nog inte haft såhär roligt bakom dataskärmen sen jag hängde på irc. Oxie frågesport via Facebook är iofs irckanaler med en bot som slänger ur sig frågor och sen får de i kanalen svara. Alltså så himla roligt. I natt höll jag på skratta ihjäl mig. Åt mig själv, mestadels. Mathias trodde jag var sjuk eller nåt. Väckte nog grannarna en stund också.

Nu sitter jag här i min ensamhet och tävlar (och vinner, såklart) medan jag skrattar så tårarna rinner. Hur kan man ha så kul? Åt helt otroligt tråkiga saker? Sjuk humor? Ingen nyhet.

Det bästa är att jag skriver fortare än alla andra så när det kommer en fråga som jag kan svaret på så har jag svarat fem sekunder innan alla.

Så ett tips om ni vill ha roligt… spela Oxie!!!

Leave a Comment

Filed under Roliga saker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *