Pingisvrede

ROLIGASTE NÅGONSIN! Satt på jobbet och halvsov, surfade in på mobilen och möttes av denna stora nyhet och tillhörande kommentarer. Trodde jag skulle kissa ner mig av fniss.

VK = Västerbottens Kuriren. Sorsele = otroligt litet samhälle mitt i norrlandsskogen. De har ungefär en halv polis som de delar med 18 andra samhällen, kanske inte riktigt men nästan i alla fall. Det här är en nyhet från Sorsele på VK.se och kommentarer på notisen. (obs! eftersom kommentarerna börjar nerifrån har jag egenhändigt i paint gjort det mer lättläsligt och gjort så att man läser uppifrån och ner, händig är jag)


Bästa jag någonsin läst på VK.se

2 Comments

Filed under Roliga saker

2 Responses to Pingisvrede

  1. Jag kan på riktigt inte sluta skratta!! Jag bara längtar tills Daniel kommer hem så att han kan läsa detta och han kan se lycksele tv.. hihihihi

    Vad många, välgenomtänkta och roliga inlägg du gör nu föresten!! =D Varje gång jag går in finns det massa kul att läsa. Vad fin och duktig du är!! Ihihihi

  2. loggan

    haha, ja döör..

    Det bästa är att ALLA låter så engagerad.
    Sen när blev de värre att skattebetalarna ska betala ett bord för 3,5 lök jämförelsevis med allt annat skit som händer i samhället?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *