Gud så skönt att åka till Göteborg i morgo…

17082010 (MMS)

Gud så skönt att åka till Göteborg i morgon, och slippa den här norrlandskylan! -24c har vi nu. Jag har ju varit här ganska mycket i vinter och det har cirkulerat runt 20-30 hela tiden, bortsett från några få dagar. Även om jag snart kommer svära över slask och okompetenta plogare där nere så klår plusgrader minus, alla gånger… Nästan :) Carmen blir nog också glad speciellt nu när hon är trimmad, idag gick hon 2 meter utanför dörren innan hon satte sig ner och gjorde sitt, sen skulle hon in. Haha. Hon skulle haft ett löpband inomhus för att bli av med sina julegriskilon… Idag åkte syrran och hennes kille till Hurghada, gissar väl att de är någonstans ovanför Afrikas slätter och savanner nu och håller kanske på att gå ner för landning. Smått avis, men de förtjänar verkligen en utlandssemester mer än någon annan i vår familj tror jag. Ska bli kul att höra deras upplevelser, hoppas bara att de INTE stöter på några delfiner på deras snorklingsturer… Jösses, nog är jag avundsjuk, vill också plaska i Röda havet. Känns inte som att det var 10 månader sen jag gjorde det! Och nu sitter man på jobbet, sista kvällen jag jobbar här på gud vet hur länge. Snyft snyft. Lugn kväll, kanske märks då jag sitter och MMS-bloggar massa onödigt flum haha. Inte en männska syns till… Gruvar mig inför hemgången senafe i dessa minusgrader, sen hade jag gärna bara lagt mig för att sova men då ska man duscha och planera packningen, kommer behöva lämna väldigt många prylar… Men vad? Julgrejerna kanske inte känns så aktuella att ta ner nu i januari dock. Bilden i detta inlägg är från en helt fantastisk dag i Grannäs i somras. Det var sista gången moster Britt var där i sitt liv. Solig spegelblank Vindelälv och grillad god mat. Något att aldrig glömma bort.

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *