konferansresan

Kollade på premiären av Konferansresan igår, med tanke på att Spotlife skulle vara där och det är alltid roligt att se bloggare i andra kläder så att säga.

Blev mest bara bekymrad och illa berörd då produktionsbolagen ständigt väljer att komma med nya realityprogram men de måste alltid förlöjliga personer och vinkla dem jättekonstigt. Nog för att jag inte vet hur personerna är IRL men det märks så tydligt.

Jag kan inte tycka att det är roligt längre, inte alls. Att fördumma människor för att få folk att skratta och därefter tjäna pengar på det? Tycker inte alls om det, får bara värsta klumpen i magen och tycker synd om dem (nej alla är nog inte förmögna att förstå vad medverkan i ett sådant program kan innebära som t ex den blinde killen i programmet igår). Kan de inte göra fina program istället, så trött på att allt måste ha en elak vinkel. Alltid är det någon som är tönten som stammar eller gör konstiga uttalanden.

Kom ni ihåg Kjell i serien om Ullared? Han och hans familj mådde ju jättedåligt och barnen blev mobbade i skolan. Tycker produktionsbolagen borde i efterhand intervjua personerna som blir förlöjligade och utskrattade för konstiga ihopklipp och känna efter om de verkligen har nån skam i kroppen att ändå fortsätta göra nya program.

Hade jag varit på någon konferans eller ja helt enkelt hamnat i samma situation hade jag gjort samma som den där sekt(?)medlemmen och bett dem blurra mitt huvud och hålla mig anonym…

Men men. Sen vad många sexuttalanden de hade med av Blondinbella, det är ju långt ifrån den sida man är van att se då hon såvitt jag vet aldrig nämnt ordet samlag i sin blogg. Å andra sidan, hur många skriver samlag? Sex menar jag då. Hon har aldrig skrivit om sex. Hehe.

3 kommentarer

Under Tankar

3 kommentarer till konferansresan

  1. Hemlig

    FY FAN VILKEN DÅLIG BLOGG.

  2. Mamma Ordpolis

    KonferEns, inte konferans…………..!

  3. Hemliga Helena, ta bort din mailadress nästa gång du ska skicka ut så hiskeligt elaka kommentarer :p

    Mamma, förlåt – jag skyller på att det var nog första gången någonsin jag använt ordet i skrift….. tur jag har dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *