Naturtrogen älg – även med badmössa!

Eeeeh…. ja den är väldigt naturtrogen, det får jag hålla med om.

Blev lite fundersam då jag såg rubriken – utan badmössa? Hur ser en naturtrogen älg MED badmössa ut då? Det kan man se i en annan auktion:


”Vacker naturtrogen älg i vårens och sommarens trendiga badmössa.
Rekommenderas varmt för tunnbadare, men håller även tätt i en och annan isvak.
Har även visat sig fungera som krockdämpare för den som är på väg.
Lätt att ta av och på.”

1 Comment

Filed under Roliga saker

One Response to Naturtrogen älg – även med badmössa!

  1. mat

    Hahaha fyfan vad jag skrattade åt detta.. Vad kul det är med människor som har ironi till och med på tradera..

    hum, det lät ju smart med den här balsammetoden, men jag använder produkter som tämjer mitt hår. gör dem de så gör det inget om de har konstiga ämnen i sig faktiskt. Men jag kanske borde bry mig om det!!

    Kamera? haha vad tänkte du då? Alltså mina bloggbilder är ju mest fottade med min iphone, i alla fall på senaste. Men sen har jag sedan ett och ett halvt år tillbaka en babyrosa canon som jag fick välja ut som födelsedagspresent av en bloggläsare då jag fyllde 18! Den är väll den jag fottat mest med haha, och den tredje är min mammas systemkamera som jag har lånat.

    Dock så fattar jag inget av den och har inte tagit särskilt mycket bilder med den. Ska lära mig nån dag snabbt innan hon vill ha igen den!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *